lördag 28 november 2009

Tävling igen!!


Jag känner mig som värsta jultomten, :-) Nu är det dags igen för tävling. Denna gången är det en Doro Phone Easy 410 gsm. Det är en vikbar variant som passar alla aktiva seniorer. Enkel och användarvänlig. En alldeles perfekt julklapp till mormor eller farmor eller andra släktingar som vill ha en telefon. Skriv en kommentar och Motivera varför just din släkting skall vinna!!!! Tävlingen håller på till den 12 december. Länka gärna till tävlingen, så utser jag en bland er som får en extra julklapp.  Vinterkramar Malin

18 kommentarer:

Elin - Julbloggen sa...

Men oj vad många de har att lotta ut.. De har hört av sig till mig och "Julflickan" också....... Mysko..

Neet sa...

Nei så morsomt!!:) Eg blir med! Legg ein link på bloggen min og! God helg!

Trädgårdsdrömmar sa...

Jag skulle vilja ge den till mig själv i julklapp, då jag inte unnar mig en ny utan alltid ärver barnens gamla avlagda. Prioriteringsfråga.....till och med min mamma har en nyare modell. Så jag skulle nog bli gladast själv över en ny mobil.
Ha det bra
Carina

Hulda sa...

En lång motivering, men det är min underbara mormor värd!

Jag vill vinna en telefon till min underbara mormor. Hon ställer alltid upp för oss barnbarn och som enda flicka i barnbarnskaran pysslas det mycket, sms och rings mycket till mig. Mormor önskade sig för ett par år sedan "en sån där telefon som man kan skicka textmeddelande med" - som hon uttryckte det. Hon fick ta över mammas gamla telefon när hon köpte en ny och är nu riktigt duktig på att skicka sms, men hon skulle behöva en ny telefon. Hon, som alla andra pensionärer, har ju inte så mycket pengar. Och pengarna hon har lägger hon gärna på sina barn och barnbarn, bakning och garn. Jag tycker verkligen min söta och snälla mormor, som förövrigt är den enda jag har kvar i den generationen, förtjänar en alldeles ny telefon åtminstone en gång i livet!

Länkat och använt bilden i min blogg! Kramar Hulda
www.humlanspyssel.blogspot.com

Snusilus o Sannibus sa...

Hej!

Vad kul att du har en julblog också! Båda är ju jättefina! Klart att jag vill vara med i tävlingen. Svåra är bara att veta vem som är mer behövande - min Pappa eller min lilla Mormor. Mormor är över 90 år men en riktig krutmormor som ändå är ute och går i skogen och lever i sitt hus ute på landet helt ensam. I flera år har vi tyckt att hon skulle behöva en mobil ifall hon ramlar eller så men hon tyckte de var så svåra men den här verkar ju inte vara så svår så den kanske hon skulle klara av. Alternativt min Pappa som kör jorden runt just nu i sin egen bil och under resans gång fått det mesta stulet eller gett bort eftersom fattigdomen är enorm speciellt i Afrika. Mobilen stal de dock så han skulle behöva en ny. För övrigt tycker jag det verkar vara en smart men enkel mobil som de äldre säkert kan klara av.

Kram och ha en fin vecka!

Susanne

Pysselkiisen sa...

Jag vill gärna vinna telefonen till min morfar. Han är ute flera gånger i veckan och spelar långgolf, men sedan han fick en stroke förra hösten har vi alla varit lite orolig för hans hälsa och det hade varit skönt om han haft en mobil att ha med sig ut på banan!

Jag länkar från min blogg med bild här: http://pysselkiisentavlar.blogspot.com/2009/11/tavla-om-en-mobiltelefon-1212.html

märta sa...

Klart jag skulle vilja vara med i din utlottning! Mobilen skulle jag nog vilja ge till mig själv, egoistiskt eller? Det är så att nu i helgen så la min gamla mobil helt enkelt av. Den vill inte ringa till mig eller ringa till någon annan. Visst finns det affärer som inte gör något annat än säljer mobiltelefoner, men när jag kommer in där så vet jag inte vad det är jag behöver. Si och så många finesser, kamera med visst antal pixlar, minneskort batteritid ja allt bara snurrar. Bättre att någon annan väljer till mig så blir allt säkert bra. Så en mobil i vinst skulle vara perfekt!
Kram! Märta
P.S Jag länkar

Postadress Torslanda sa...

Jag vill gärna vara med och tävla. Om jag vann skulle jag ge telefonen i julklapp till min gamle farfar. Han går med rullator sedan i våras och det känns alltid lite nervöst när han är ute på egna aktiviteter. Han behöver verkligen en seniortelefon som är enkel. Framför allt för att knapparna är väldigt små på en vanlig.

Jag länkar!

Karin sa...

Vill gärna vara med o tävla då min mormor verkligen är i behov av en mobil. Den hon har är min gamla från -97...känns som om denna är ett mkt bättre alternativ med längre batteri-tid :)

Julhuset sa...

Min mamma tekniknörden skulle behöva en enkel telefon som hon klarar av.

Therese sa...

Hej!

Jag och min man väntar vårt andra barn i februari, och mormor/morfar har lovat att de ska rycka ut och vara barn/hundvakt när vi åker in. Men då mormor yrkesarbetar och morfar ofta är ute i skog och mark och jagar/fiskar kan de vara svåra att nå... De skylelr på gamla mobiler vars batteri tar slut, att de stänger av sig själva osv. Så därför vore det fint att få ge dem en ny telefon i julklapp, först oc hfrämst inför BB tiden, men också för att min pappa ALLTID ska kunn ha med sig en lättmanövrerad telefon i skogen om något skulle hända, tex skotern stanna, eller att han skulle gå genom isen då han fiskar m.m.

Hålelr tummarna att tomten kommer med en plingande och ringande julklapp till dem!

Kram
Therese - Sockenvägens Söta

min länk http://lurans.blogg.se/2009/december/ring-ring-mormor.html

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge den till min pappa som älskar att vara ute i naturen. Hela hösten plockar han bär och fiskar. Så det är många gånger min mamma oroligt suttit och väntat på pappa, och undrat om nåt har hänt. Till saken hör att han har provat en vanlig mobil men tyckte att knapparna var för små. Den här verkar mycket bättre. Så jag håller tummarna att jag vinner och på så vis kan även min mamma sluta oroa sig och pappa får fortsätta vara ute i skog och mark.
irene_e@spray.se

Love and be proud sa...

Den skulle mamma få...hon tycker det är så krångligt med mobil :) :) ...egentligen tycker hon att det är svårt...hon skulle få den så att hon kunde ringa....

Maria sa...

Hejsan!

Hittade din blogg via en länk från Vit Poesi.

Självklart vill jag vara med i utlottning av telefon och vinner jag ska min svärmor få den. Hon passar in på kategorin aktiv senior.

Hon delar mitt intresse för auktioner och tillbringar en hel del tid med att åka på diverse auktioner och det bästa är förstås när hon varit på auktion i närheten av mig. Då kommer hon hit med bilen full och packar ur kartonger och man får vara med och se hennes fynd.

Vill man ha något säger hon aldrig nej och hon vet precis vad jag vill ha och ropar därför ibland in saker just för att hon vet att jag är förtjust i dessa. I sommar har hon t ex fyllt mitt förråd med gamla lakan med spets. =)

Hennes mobil är någon gammal skraltig hon fått efter något av sina barn och jag tycker att hon är värd en ny fin. Hon tillhör ju kategorin människor som alltid sätter andra före sig själv.

I vilket fall som helst önskar en riktigt God Jul från mig här i Bergslagen och nu ska jag ta och läsa vidare i din blogg medans jag intar min lunchsoppa.

Kramar,
Maria/Javabönan
maria@javabonan.se

Susannes Liv sa...

Jag skulle vilja ge mobben till min pappa!

Han är världens bästa, som hjälper oss med barnen i ur och skur. Det är allt ifrån dagis/skol-hämtningar till ishockeyträningar...

Han skulle verkligen behöva en mobil.

JENNIE sa...

Jag skulle vilja vinna den här mobilen till min pojkvän. Han har verkligen haft otur den senaste tiden. Inte nog med att han varit arbetslös i 4 månader utan han var med i en bilolycka för några veckor sedan. Han klarade sig men bilen blev totalt mos och tyvärr så fick han inte ut några pengar för bilen heller som han betalat helt själv och lagt ner alla sina besparingar på. Några dagar senare så gick hans telefon också sönder och eftersom han är pank så har han inte råd att köpa en ny. Han använder just nu en telefon som knappt fungerar. Så snälla han behöver verkligen en telefon. Ett ljus i vintermörkret som i år är mörkare än vanligt! Han är verkligen värd det!

Mail: jenniesplace@live.se

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge den till min älskling, han har en gammal Nokia och ser lite dåligt så tänk att få överraska honom med en sån på julafton. Vi ger inte varandra julklappar annars då ekonomin inte är på topp, han pensionär jag halvt sjukskriven och halvt arbetslös. Men julen är ju här ändå. Jag hoppas på tur.
Maritha
maritha.tillberg@passagen.se

Anonym sa...

Hej!
jag skulle ge den til min 72-åriga mamma.för hennes mobil är så gammal och skruttig.Den fungerar bara i bland,så det skulle vara kul att få ge henne en fungerande telefon.Hon är ofta ute och går så det skulle kännas tryggt att veta att hon kan ringa om hon skulle behöva det.Eftersom hon inte är så teknisk av sig, var det positivt att Doro Phone var lätt att använda!
Skulle slå in den i ett vackert paket och ge den i julklapp!

God Jul!

sidenmark@telia.com